Listary has encountered a problem, please restart it.
Error message:
System.AccessViolationException:尝试读取或写入受保护的内存。这通常指示其他内存已损坏。
在Listary.Core…(String ,IntPtr,Guid,& )在Listary.Core…(String ,Int32,Int32)位置
<6obXaEfspcFFeiz6TldrXfdlggtopu4QDwTQfX9WvYEVzNq+GNuTI2BjxfRPlwd DHEGHMjAV3xH44oqqMoUV1A==>:行号39在Listary.Core…()位置
<6obXaEfspcFFeiz6TldrXfdlggtopu4QDwTQfX9WvYEVzNq+GNuTI2BjxfRPlwd DHEGHMjAV3xH44oqqMoUV1A==>:行号66
在 System.Threading.Tasks.Task'1.Innerlnvoke()在 System.Threading.Tasks.Task.Execute()
在System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext,ContextCallback callback, Object state,Boolean preserveSyncCtx)
在System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state,Boolean preserveSyncCtx)
在System.Threading.Tasks.Task.ExecuteWith ThreadLocal(Task&currentTaskSlot)
在 System.Threading.Tasks.Task.ExecuteEntry(Boolean bPreventDoubleExecution)
在 System.Threading.Tasks.Schedulers…()位置
<6obXaEfspcFFeiz6TldrXfdlggtopu4QDwTQfX9WvYEr71QnbQnB+ol+S18jGDy UfR9jPXuvSKAYcx81N9Q75w==>:行号48
在System.Threading.ExecutionContext.Runlnternal(ExecutionContext executionContext,ContextCallback callback, Object state,Boolean preserveSyncCtx)
在System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecuitionContext executionContext,ContextCallback callback, Object state,Boolean preserveSyncCtx)
在System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback,Object state)在System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()