Listary Yellow Triangle With Exclamation Point


#1

I just bought Listary Pro. I go to use it and search a network drive. Objects that it finds on that drive appear with a yellow triangle with an exclamation point inside it. If I go to open that object, it opens; however, if I ask it to open that folder, it simply does not.

What does the yellow triangle mean and why will listary not open the desired folder?


#2

Do you mean that you can open a file on the network drive but not the containing folder of that file? Please upload a screenshot of Listary’s search results if possible.


#3

WHEN I CLICK ON THESE NOTHING HAPPENS EXCEPT LISTARY CLOSES. EXPLORER DOES NOT OPEN THE FOLDER. THIS OCCURS FOR ALL LOCATIONS ON THE “P:” DRIVE. IT ALSO WILL NOT GO TO THAT FOLDER IF A SELECT THAT OPTION AS WELL.


#4

This may happen if the P:\ drive is connected after Listary starts. I’m working on a solution now. You can try to restart Listary in this case.


#5

Thanks for the help. I am always able to access the P drive. Unless it is intermittently dropping the mapping or connection, but again, I always have access to that drive and am reading and writing files to that drive all day every day.

I have restarted listary and the computer and “forced rebuild” of the indexes for the various drives I am indexing. Still showing up like this.


#6

Are you running Listary as admin? Make sure Options - General - Run as admin is not checked.


#7

I did have that checked off. I unchecked it and some of the triangles disappeared, but other files became triangles. I still cannot use “Open Folder”. When I click on “open folder” the popup Listary goes away and explorer stays in the same window it was in when I started searching. Opening the folder is really the whole point of Listary for me.


#8

I have fixed this. For whatever reason, the setting shown below was causing the issue. I unchecked it and now everything is working as normal.